Kronika szkolna, czerwiec 2006r.

ZAKOŃCZENIE ROKU SZKOLNEGO

Dnia 23 czerwca odbyła się uroczysta akademia z okazji zakończenia roku szkolnego.

Czytaj więcej...

WYNIKI KLASYFIKACJI ZA II PÓŁROCZE 2005/2006

Klasy, które w II półroczu uzyskały najlepsze wyniki w nauce:

Czytaj więcej...

POŻEGNANIE ABSOLWENTÓW ZASADNICZEJ SZKOŁY ZAWODOWEJ

14 czerwca 2006 r. na uroczystej akademii pożegnano absolwentów Zasadniczej Szkoły Zawodowej.

Czytaj więcej...

EGZAMINY POTWIERDZAJĄCE KWALIFIKACJE ZAWODOWE

W tym roku szkolnym dla uczniów klas technikum przeprowadzone zostały po raz pierwszy ZEWNĘTRZNE EGZAMINY POTWIERDZAJĄCE KWALIFIKACJE ZAWODOWE. Egzaminy odbyły się w Zespole Szkół Zawodowych w Rawiczu. 20 czerwca odbył się etap pisemny, a 21 i 22 czerwca etap praktyczny.

Czytaj więcej...

KONKURS NA NAJLEPSZE DZIAŁANIA ARTYSTYCZNE PODCZAS HAPPENINGU ZORGANIZOWANEGO Z OKAZJI „ŚWIATOWEGO DNIA BEZ TYTONIU”

Już po raz trzeci młodzież ze szkolnego Koła PCK oraz sympatycy koła wzięli udział w konkursie, którego organizatorem była Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Rawiczu.

Naszym zadaniem było przeprowadzenie działań mających na celu informowanie społeczeństwa o skutkach zdrowotnych, społecznych i ekonomicznych palenia tytoniu.

Czytaj więcej...

ŚWIĘTO SPORTU SZKOLNEGO

Dnia 1 czerwca odbyło się Święto Sportu Szkolnego. Dokonano podsumowania wyników i osiągnięć sportowych w roku szkolnym 2005/2006. Nasza szkoła zdobyła II miejsce w powiecie w klasyfikacji szkół ponadgimnazjalnych.

Czytaj więcej...

Statystyki

4008390
Dzisiaj
Wczoraj
W tym tygodniu
W tym miesiącu
W ubiegłym miesiącu
Wszystkie wizyty od 22.06.2012
65
1391
2232
9943
25848
4008390

Twoje IP: 18.208.126.130
Data i godzina: 2020-07-15 01:41:30

Odwiedza nas 16 gości oraz 0 użytkowników.

Migawki z życia ZSZ 2015/2016

Konkurs kulinarny Wielkopolski Obiad

8 maja 2016 roku podczas Rawickiego Festiwalu odbyła się kolejna edycja konkursu kulinarnego „Wielkopolski Obiad” pod patronatem Starosty Rawickiego. Naszą szkołę reprezentowały dwa zespoły - uczennice II klasy Technikum, kształcące się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych: Julia Wędlik, Maria Wyrwała oraz Katarzyna Głowacka i Zuzanna Kaczan.

Uczestnicy konkursu musieli wykonać trzy dania: przystawkę lub deser, zupę oraz danie główne. Przygotowane potrawy musiały być związane z regionalną i tradycyjną kuchnią wielkopolską.

Więcej…
Wednesday the 15th. Affiliate Marketing. ZSZRawicz
Copyright 2012

©